Skive

Udvikling og Relation Skive er nomineret til Socialpædagogernes Pris 2022

Foto: Skive kommune

Udvalgt blandt 103 indstillinger kan Skive Kommunes afdeling Udvikling og Relation Skive nu bryste sig af at være nomineret til Socialpædagogernes Pris 2022.

Det er en stolt leder af Skive Kommune, der kan fortælle, at Udvikling og Relation Skive er nomineret til Socialpædagogernes Pris 2022 sammen med tre andre kandidater.

– Jeg er superstolt af mine medarbejdere, som yder en fantastisk indsats for de mange borgere, som kommer i hænderne på os, siger Tina Brandhøj Boel, der er leder af Udvikling og Relation Skive, og fortsætter:

– De gør en rigtig stor forskel for de borgere, som får bostøtte eller som kommer i det beskæftigelses- og aktivitetstilbud vi har på Café KURS.

Prisen uddeles til en kandidat, som har fokus på udviklingen af det socialpædagogiske arbejdsområde og styrkelsen af socialpædagogerne som faggruppe. I udvælgelsesprocessen af de 4 nominerede har komitéen også kigget på, at indsatsen er nytænkende, er synlig, gør en forskel og rækker udover arbejdspladsen i sig selv og inspirerer omverden.

– Vi har et godt samarbejde med specialrådgivningen, der er den visiterende myndighed, og det er alfa omega for, at vi kan levere et så fantastisk tilbud til vores borgere, siger Tina Brandhøj Boel.

Kommentarer