Kultur og events

Sommer i Skive: masser af musik

Foto: Skive Kommune

I sommermånederne fylder vi Rådhustorvet og Skive Anlæg med masser af livemusik under åben himmel.

Opskriften på Sommer i Skive består af en lang række af koncerter for enhver smag – krydret med gadeteater for de mindste.

På Rådhustorvet kan du i juli måned blandt andet opleve fremragende kopibands som John Mogensen Tribute, Hula Hula, Bryan Adams Jam, Ole Gas duo, Mr. Smoking og Creedence Clearwater Repeated.

Men det er slet ikke alt. Vi kommer vidt ud i krogene med country, folkemusik og jazz, og runder desuden nogle gedigne lokale navne som Rustik og den fremadstormende unge musiker Mads Bøystrup, som du absolut ikke må gå glip af.

På søndage byder de varme måneder også på dejlige eftermiddage i Skive Anlæg. Slå dig ned i det grønne og nyd koncerter med en masse lokale musikere og orkestre – Four Jazz, Salling Duoen, Limfjordsduoen, Gunnar Poulsen, Det Jyske Danseorkester, Skive Harmonikaklub, Nostalgia, Skive Bigband, Flyndersøkoret og Salling Spillemænd for at nævne et udpluk.

I august er der også gadeteater-forestillinger for børn og barnlige sjæle i Skive gågade og ved Rådhustorvet.

De står bag

Sommer i Skive er arrangeret af Kultur & Fritid – Skive Kommune, Skive Handel, Rikke Henriksen v. Skive Bigband, Skive Jazzklub, samt Skive og Omegns Teaterkreds

Kommentarer