Kultur

Pleje & Omsorg og Bevæg dig for livet inviterer til Royal side Run

Foto: Skive kommune

I anledning af Kronprinsens Royal Run, holder alle plejecentre i Skive Kommune Royal side Run – et festligt arrangement med fokus på bevægelse og fællesskab. Lige nu er der mere end 1600 tilmeldte til arrangementet samt 400 frivillige.

Royal side Run foregår torsdag d. 9. september, og når startskuddet lyder kl. 10.00, er det med mere end 1600 deltagere fordelt på de 16 plejecentre i Skive Kommune. Alle er velkomne til at deltage, eller til at være tilskuer til denne lokale udgave af Danmarks royale løbefest.

– Når vi vælger at lave et arrangement som Royal side Run, er det fordi, vi gerne vil trække Royal Run-stemningen til Skive Kommune og samtidig lave en festlig dag for alle vores beboere. Det er helt unikt, at vi i Skive Kommune afholder 16 Royal side Runs – ét på hvert af vores plejecentre. Vi glæder os til at få besøg af pårørende og til at se de mange frivillige til en festdag. Vi har allerede nu 400 frivillige, der kommer og hjælper os på dagen, så vi oplever en helt fantastisk opbakning, fortæller Marianne Frost, der er leder af plejeboligenheden i Skive Kommune og fortsætter:

– Vi meget også stolte af, at rigtig mange lokale skoler og børnehaver kommer og deltager i løbet. Også de lokale uddannelsesinstitutioner er med os, for eksempel kommer elever fra Skive College og fra Social- og Sundhedsskolen. Og det er en unik mulighed, for at bygge bro mellem de unge i uddannelse og vores ældreområde. Men først og fremmest, så glæder vi os til en festlig dag med fokus på bevægelse og hyggeligt samvær på tværs af alder, siger Marianne frost.

Find mere information og følg med i forberedelserne til det store arrangement på ældreområdets hjemmeside

Om Royal Run

Royal Run med Kronprinsen som deltager i udvalgte byer, foregår d. 12. september. Det er andet og mere end et løb. Det er Kronprinsens møde med danskerne. Det er fællesskabets fest. Uformelt, kondisko og for alle. Både Royal Run og Royal side Run bliver arrangeret i samarbejde med Bevæg dig for livet.

Om bevæg dig for livet

Skive Kommune er visionskommune i Bevæg dig for livet 2018-2023, og har indgået en visionsaftale i den historiske idrætssatsning Bevæg dig for livet, som er et partnerskab mellem idrætsorganisationerne DIF og DGI for at få flere danskere til at bevæge sig. 

Kommentarer