Navnenyt

Ny skole- og dagtilbudschef på plads i Skive Kommune

Foto: Skive Kommune

Kristine Fooken Jensen er ansat som ny skole- og dagtilbudschef i Skive Kommune. 

Kristine Fooken Jensen kommer senest fra en stilling som sektionsleder for skoleområdet i Thisted Kommune, men er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, suppleret med en videreuddannelse indenfor almen didaktik og læsning. 

Endvidere har Kristine en master i læreprocesser (MLP) fra Aalborg Universitet og en master i Business Administration (MBA) fra samme sted.  

Arbejdsmæssigt har Kristine praktisk erfaring som lærer og skoleleder, og tidligere også som fagchef indenfor børne- og skoleområdet i Hjørring Kommune og direktør i UCN. 

Der er således tale om en virkelig erfaren leder, der er vant til at navigere i feltet mellem forvaltning, de enkelte institutioner og skoler og ikke mindst i relation til samarbejdet med f.eks. forældrebestyrelserne og de faglige organisationer.

-Jeg er meget begejstret over, at det er lykkedes at få Kristine med ombord, siger Jan Lund-Andersen, direktør i Kultur- og Familieforvaltningen, og tilføjer

-Kristines pædagogiske, menneskelige og ledelsesmæssige kompetencer trådte tydeligt frem under ansættelsessamtalerne, hvor Kristine også løftede sløret for sine tanker for området – og det er vi alle nysgerrige på at høre meget mere om, siger han.  

Jakob Holten Olsen, der repræsenterer skolelederne i Skive Kommune, er ligeledes begejstret for det kommende samarbejde:

-Kristine viste tydeligt hvem og hvad hun står for både som person og som leder. Jeg ser meget frem til samarbejdet. 

Kristine begynder i jobbet 1. august 2022.

Kommentarer