Skive

Krav om Corona-pas i KCS

Efter flere henvendelser fra gæster der er forvirrede over de seneste restriktioner, har KCS nu valgt at alle, der gæster Badeland & Motion, og den kulturelle del med café, restaurant, biograf og koncertsal skal fremvise gyldigt Corona-pas fra og med i morgen fredag.

– Vi er et stort hus med mange forskellige tilbud, hvor der med de seneste udmeldinger fra statsministeren er vidt forskellige krav om Corona-pas, afhængig af om du vil gæste den ene eller anden del af KCS.

– Det ligger os meget på sinde, at vore mange gæster kan føle sig trygge, så derfor går vi skridtet videre og indfører krav om Corona-pas i hele KCS. Det er vigtigt for os at det ikke går ud over de mange, at der er nogle få der endnu ikke er blevet vaccineret eller ikke sørger for at blive testet regelmæssigt.

– Vores skærpede tiltag vil helt sikkert ramme de gæster, der endnu ikke er vaccineret, men så er det jo godt, at man hos Falck kan få taget en kvik-test i KCS alle ugens dage, fortæller direktør Knud Bjerre. Han opfordrer samtidig alle ikke vaccinerede til at blive vaccineret, så vi kan undgå at vi på et senere tidspunkt måske igen skal til at bruge mundbind og indføre afstandskrav.

– Som gæst i KCS ved du fra i morgen, at de øvrige gæster også har styr på deres Corona-pas, og det er det vigtigste, siger Knud Bjerre.

Kommentarer