Skive

KCS slår dørene op for fodboldfest på storskærm

Foto: KulturCenter Skive

Danmarks modstandere i VM-gruppespillet kender enhver fodboldfan: Tunesien, Frankrig og Australien.  

Men Knud Bjerre, direktør for KulturCenter Skive, håber, at der bliver brug for at blænde op for flere fodboldbrag end blot de planlagte tre. 

– Vi kan da kun håbe, at det bliver nødvendigt lynhurtigt at stable flere arrangementer på benene, for vi har tænkt os at fortsætte, så længe Kasper Hjulmands spillere holder sig inde i turneringen, lover Knud Bjerre. 

I kulturcentrets koncertsal bliver der plads til 800 fodboldglade gæster, og det vil ikke koste noget at være med, da rettighederne til de danske VM-kampe tilhører TV2 og DR. 

– Vi giver billetter efter ”først-til-mølle”, og ingen af os i KCS er vidende om andre arrangementer på egnen, hvor der vises dansk VM-fodbold fra Qatar. Det kan gøre billetterne meget attraktive – også fordi de er gratis. Men man er nødt til først at henvende sig til vores reception for at få billetter, og en fodboldfan kan hente maksimalt fire gratis billetter, siger direktøren. 

Han opfordrer samtidig til, at en indehaver af billetter giver dem videre, hvis han eller hun bliver forhindret. 

– Fadøl og fodbold hører sammen, så vi har naturligvis åbent i baren, selv om fodboldspillerne kommer i aktion på eftermiddage og hverdage. Jeg tror ikke, at tidspunkterne på nogen måde skader stemningen. Vi havde fine fester, da det danske landshold gjorde det så forrygende ved EM i sommeren 2021, vurderer Knud Bjerre. 

Kommentarer