Skive

Kæmpeorkester byder på kæmpekoncert

Foto: Skive kommune

Mere end 200 musikere og korsangere går på scenen, når Skive Symfoniorkester giver koncert med gratis entré.

Den 12. november letter taget over KulturCenter Skive. Skive Symfoniorkester blænder nemlig op for en forrygende festlig koncert, som fylder salen med noget for enhver. Lige fra fællessang og børnesange til gammelkendte musiknumre og stykker af store klassiske komponister:

– Det bliver fremragende, og alle er hjertelig velkommen, siger Anja Brejner Højgaard, leder af Skive Musikskole.

Hun fortæller, at Skive Symfoniorkester er en skøn musikalsk smeltedigel, som består af børn fra Ådalskolens orkesterklasser og Skivehus skoles Orkestermester-klasse, dygtige amatører og en perlerække af professionelle lærere og musikere med tilknytning til Skiveegnen:

– Og de knokler som gale for at skabe en helt fantastisk koncertoplevelse for store og små. Hvis du er den mindste smule nysgerrig på klassisk musik og den helt fantastiske stemning, musik kan skabe, så kom og hør dem. Der er fri adgang,” siger Anja Brejner Højgaard.

Skive Symfoniorkester er i denne anledning sammensat af musikere og korsangere fra bl.a. Salling Spillemænds Symfoniorkester og Underholdningsorkester, Skive Bigband, Skive Postorkester, Limfjordskoret, Skiveegnens Herrekor, Skive Musikskoles Kor og elever og lærere fra Skive Musikskole.

Koncerten finder sted den 12. november kl. 15-17 i den store koncertsal i KulturCenter Skive.

Ingen tilmelding – kom bare. Gratis entré.

Kommentarer