Skive

Har du bestilt plads til årets bedste julefrokost?

Foto: KulturCenter Skive

Interessen for den store julefrokost i KulturCenter Skives fredag 2. december har været så stor, at der nu kun er få pladser tilbage.  

Derfor har Skive fH og KCS, der arrangerer julefrokosten handlet hurtigt og tilbyder derfor en ekstra dag med samme program dagen efter – lørdag 3. december. 

– Vi glæder os til at byde velkommen til en fantastisk julefrokost, hvor de mange gæster ankommer til flot pyntede lokaler, der giver julestemningen fuld gas. Der bliver lækker julemad med alt, hvad der hører til en rigtig julefrokost, og fri bar med øl, vand og vin hele aftenen. 

Efter maden bliver der fællessang og konkurrencer om fede præmier og fantastisk live musik. Den leveres af ABBAcz fra Tjekkiet, der spiller alle de store ABBA hits – alle dem, som vi kender og kan synge med på. 

Herefter går Smukke Møller, der senest kunne opleves til KCS Sommerfestival, på scenen. De er garant for at skabe en stor fest når de på allerhøjeste niveau fremfører alle de store udødelige Kim Larsen og Gasolin klassikere. 

– En billet inkluderer foruden mad og musik fri bar i seks timer med øl, juleøl, vin og sodavand. Prisen er kun 645 kroner pr. person og bestilles på info@kcskive.dk, forklarer Knud Bjerre.

Kommentarer