Erhverv

Elværket Skive sætter strøm til din elbil

På billedet ses ejer af Prostrøm, Svend-Erik Jensen (tv) og Lars Fjalland fra Business Skive (th) ved standeren foran Elværket Skive. Foto: Business Skive

Udover at sætte strøm til grøn innovation er det nu også muligt at lade elbiler op ved Elværket Skive.

El-ladestanderen er installeret i et samarbejde med lokale Prostrøm fra Skive, der arbejder ud fra visionen om at gøre det lettere og mere gennemsigtigt at være elbilejer. Ejer af Prostrøm, Svend-Erik Jensen fortæller, at idéen til Prostrøm fra udspringer fra bestyrelsesarbejde i virksomheden Tallykey i Struer, der producerer strømforsyningsstandere til blandet andet havne og campingpladser: ”I 2019 påbegyndte vi i Prostrøm udviklingen af el-ladestandere til personbiler, og via samarbejdspartnere kan vi nu levere el-ladestandere i topkvalitet til de danske vejrforhold”, fortæller Svend-Erik Jensen og fortsætter: ”Hos Prostrøm ligger vores kernekompetencer i udvikling, opdatering og vedligeholdelse af software til vores app-baserede optanknings- og betalingsløsning, så det passer til elbilejerens behov. Dertil forhandler vi i Prostrøm fordelagtige priser hjem på grøn strøm”, slutter han. 

Prostrøm leverer primært løsninger til virksomheder, kommuner og boligforeninger, der ønsker at skærpe den grønne profil og dække elbilejernes behov med en fremtidssikret løsning.

Et stigende behov i Elværket

”Siden Elværket Skives spæde start i 2020 har grøn innovation og grøn omstilling været et stort omdrejningspunkt i de samarbejder vi etablerer og faciliterer i Elværket. Derfor er det en glædelig nyhed, at vi nu kan tilbyde opladning af elbiler til husets brugere og daglige gæster”, fortæller Lars Fjalland, direktør i Business Skive. 

”Vi mærker et stigende behov for strøm både blandt vores iværksættere og virksomheder i huset, men i særdeleshed også for vores gæster, der kommer udefra. Det giver god mening, at vi som hus kan tilbyde denne løsning, som ovenikøbet er grøn. Derudover nyder vi i Business Skive at kunne følge med i udviklingen af en lokal virksomhed og være sparringspartner på den spændende rejse Prostrøm er på”, forklarer Lars Fjalland. 

El-landestanderen kan benyttes af alle ved download af Prostrøms app. 

Kommentarer