Samfund

Danmarks Motionsuge: Nu kan du tilmelde din skole og forening

Det er Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Skoleidræt, Dansk Firmaidræt og ISCA, der står bag Danmarks Motionsuge. Pressefoto: Dansk Skoleidræt

Danmarks Motionsuge er et landsdækkende event i uge 41, hvor idrætsforeninger og klubber inviterer alle interesserede indenfor til at afprøve nye motionsformer og være fysisk aktive sammen med andre. 

Eventet er en oplagt mulighed for din forening til at invitere nye, potentielle medlemmer indenfor og opleve foreningens aktiviteter, motionstilbud, fællesskab og kultur.

Din forening kan for eksempel:

  • Holde åben træning, hvor alle kan deltage
  • Invitere til åbent hus
  • Lave opvisning med ”prøv-selv-aktivitet”
  • Flytte træningen ind på byens torv, ned på stranden eller ud i skoven og invitere alle til at være med 

Sådan tilmelder du en aktivitet fra din forening

  1. Det er let og hurtigt at tilmelde din forenings aktiviteter til Danmarks Motionsuge: Klik dig ind på hjemmesiden Arrangører – Danmarks Motionsuge
  2. Opret dig som bruger
  3. Opret derefter aktivitet/er

Når du opretter en aktivitet, er det en god idé at huske følgende oplysninger: 1) Dato & tidspunkt 2) Mødested (adresse), 3) Særlig påklædning & udstyr (er der mulighed for at låne?) 4) Niveau – kan alle være med? 5) Er tilmelding nødvendig? 6) Kontaktinformation på arrangør/kontaktperson.

Herefter er din forenings arrangement med i Danmarks Motionsuge, og alle interesserede kan finde eventet i kalenderen på hjemmesiden.

Læs mere

Få inspiration til hvordan I skaber opmærksomhed omkring jeres aktivitet på Kom godt i gang – Danmarks Motionsuge

Kommentarer